Dit is ons werk

Overheid

De overheid is al vanaf de oprichting van Inter Access een belangrijke doelgroep. Daardoor kennen we als geen ander de processen en ontwikkelingen bij gemeenten, waterschappen, provincies en rijksoverheid. Dat vertaalt zich in gerichte dienstverlening, effectieve oplossingen en juiste ondersteuning. Daarmee kunnen overheden meer doen met de beschikbare middelen.

Finance

Organisaties de actief zijn in financiële dienstverlening hebben te maken met veel dynamiek. Zij opereren in een omgeving met scherpe concurrentie, veel (inter)nationale wetgeving in het kader van compliancy en technologische ontwikkelingen die tal van kansen bieden. Dat vereist een ICT-partner die het werkgebied begrijpt en organisaties ondersteunt bij het reageren op kansen. Inter Access heeft veel ervaring in deze sector en helpt organisaties bij het verkorten van de time-to-market in combinatie met het verlagen van de kosten.

Zorg

De zorgsector is sterk in beweging. Marktwerking, de omslag naar een vraaggestuurde marktbenadering en de noodzaak van een efficiëntere bedrijfsvoering staan hoog op de agenda. ICT speelt in de zorgsector een steeds prominentere rol bij het inspelen op deze en andere ontwikkelingen. Inter Access heeft ruime ervaring in de zorgsector. We combineren een heldere visie op de ontwikkelingen in de sector met het realiseren van instellingsbrede systemen. Dat zorgt voor transparantie, efficiëntie en betere zorg aan cliënten en patiënten.

Zakelijke dienstverlening

Voor zakelijke dienstverleners staan klantenservice en kwaliteit van de dienstverlening hoog op de agenda, omdat ze zorgen voor onderscheidend vermogen. Dat is in een sterk competitief landschap cruciaal voor zakelijk succes. Om klanten optimale dienstverlening te kunnen bieden, zijn een professionele infrastructuur en de juiste applicaties een eerste vereiste. Inter Access levert een compleet aanbod van oplossingen voor zakelijke dienstverleners die hun klanten echt centraal willen stellen.